Background image
Szolgáltatásaink

Üzleti és bevándorlási szolgáltatások széles skálája, egyetlen szolgáltatótól

20+
szakértő
150+
ország
10+
beszélt nyelv

A 2005-ben alapított Helpers Kelet-Európa vezető szolgáltatója a nemzetközi ügyfeleknek nyújtott teljes körű üzleti és személyes asszisztencia területén. Ha a legjobb szakemberekkel dolgozik, kiváló eredményekre számíthat.

Küldjön üzenetet
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Vállalkozás
Nekem írhat
Mo

Cégalapítás SzerbiábanKelet-Európa féltve őrzött kincse, Szerbia számos lenyűgöző üzleti lehetőséget kínál, miközben egy vállalkozást beindítani alig 4-5 nap. Az európai és ázsiai piachoz való könnyű hozzáférés és az alacsony működési költségek miatt Szerbia minden vállalkozó és befektető számára vonzó célpont lehet. A Helpers mindehhez átfogó megoldásokat kínál, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen: cégalapítás, üzleti partnerek keresése, piackutatás, toborzás – így a vállalkozás akár külföldről is irányítható.

Bővebben
Bevándorlás
Nekem írhat
Dorka

Tartózkodási és munkavállalási engedély SzerbiábanAkár üzleti tevékenysége, akár befektetése révén, akár egyéb jogcímen szerzi meg szerbiai tartózkodási engedélyét, ezzel Ön és családtagjai is korlátozás nélkül élhetnek, utazhatnak, dolgozhatnak vagy üzletelhetnek Szerbiában, miközben az Európai Unió országaiba is könnyebben beutazhatnak. Az évek során több száz ügyfelünknek segítettünk tartózkodási és munkavállalási engedélyhez, valamint útlevélhez jutni. Akár saját maga és családtagjai, akár munkavállalói számára szeretne szerb tartózkodási engedélyt szerezni, mi segítünk.

Bővebben
Befektetés
Nekem írhat
Artúr

Lépjen kapcsolatba velünk, ha első kézből szeretne információt kapni a legjobb szerbiai befektetési lehetőségekről!Ügyfeleinknek sokféle szerb, elsősorban ingatlanbefektetési lehetőséget kínálunk, melyek mind kiváló megtérüléssel kecsegtetnek. Nagy körültekintéssel összeállított portfóliónkból számos lakó- vagy üzleti ingatlan közül választhat, Belgrádban vagy az ország bármely más táján, akár ingatlankezelési szolgáltatással kiegészítve. Ismerje meg a legjobb helyi ingatlan-befektetési lehetőségeket – már 100.000 euró értékben!

Bővebben
Nagyvállalatoknak
Nekem írhat
Barbara

Szolgáltatások nagyvállalatoknak

Szerbia remek választás akár kis-, közép- vagy nagyvállalatot működtet, mert a mérsékelt adók és az alacsony megélhetési költségek mellett a rugalmas üzleti környezetnek köszönhetően még a kiváló minőségű szolgáltatások is kedvező áron érhetők el. Meg fog lepődni, mennyi mindent elérhet! Mind az ingatlanbefektetés, mind a cégalapítás jó megtérüléssel kecsegtet, akkor is, ha Szerbiát csak az első lépésnek szánja az európai működés felé – a mi segítségünkkel pedig mindez zökkenőmentes lesz.

Bővebben
Background image
Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent