services
Header image

Kelet-Európa féltve őrzött kincse, Szerbia számos lenyűgöző üzleti lehetőséget kínál, miközben egy vállalkozást beindítani alig 4-5 nap. Az európai és ázsiai piachoz való könnyű hozzáférés és az alacsony működési költségek miatt Szerbia minden vállalkozó és befektető számára vonzó célpont lehet. A Helpers mindehhez átfogó megoldásokat kínál, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen: cégalapítás, üzleti partnerek keresése, piackutatás, toborzás – így a vállalkozás akár külföldről is irányítható.

Küldjön üzenetet
Cégalapítás
Nekem írhat
Nenad

A Helpers arra szakosodott, hogy külföldi cégtulajdonosoknak és befektetőknek biztosítson mindenre kiterjedő szolgáltatást, a folyamat első lépésétől az utolsóig.

Szerbiában a cégalapítás és a bankszámlanyitás alig 4-5 munkanapot vesz igénybe, miközben a társasági adó alacsony, csakúgy, mint a működési és bérköltségek, az üzleti környezet pedig igazán kedvező. A Helpers teljes körű szolgáltatása szakértő támogatást biztosít minden ügyintézésben a vállalat megalapításától az állandó feladatok elvégzéséig, idegen nyelvű asszisztenciával, erős helyi kapcsolati hálóval.

Bővebben
Könyvelés és pénzügyek
Nekem írhat
Barbara

Gondoskodunk róla, hogy szerb vállalkozása mindenben megfeleljen a törvényi előírásoknak, és segítünk megérteni a helyi rendelkezéseket, hogy a legtöbbet hozhassa ki lehetőségeiből.

A könyvelés és az adózás összetett problémának tűnhet egy idegen országban, de nem a Helpers támogatásával! Több száz kicsi és nagy vállalkozásnak segítettünk már eligazodni ezen a téren a világ minden tájáról. Ha velünk könyveltet, szerb vállalkozása pénzügyei és adóügyei jó kezekben lesznek, így Ön cégvezetőként idejét a vállalat felvirágoztatására fordíthatja.

Virtuális iroda
Nekem írhat
Attila

Szerb vállalkozásának előkelő helyszínen biztosítunk székhelyet, emellett pedig kezeljük a beérkező leveleket, és fogadjuk a céget kereső hivatalos személyeket.

Minden szerb vállalkozásnak kell egy szerbiai székhely, ahol a hatóságok postán, és adott esetben személyesen is képesek elérni a céget. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a téren is: átvesszük, feldolgozzuk és továbbítjuk a bejövő postát, és szükség esetén rövid, angol nyelvű összefoglalót küldünk, ha beavatkozásra van szükség, így a vállalat egyetlen fontos határidőt se fog lekésni.

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent