Background image
services
Vállalkozás

Cégalapítás

20+
szakértő
150+
ország
10+
beszélt nyelv

A Helpers arra szakosodott, hogy külföldi cégtulajdonosoknak és befektetőknek biztosítson mindenre kiterjedő szolgáltatást, a folyamat első lépésétől az utolsóig.

Szerbiában a cégalapítás és a bankszámlanyitás alig 4-5 munkanapot vesz igénybe, miközben a társasági adó alacsony, csakúgy, mint a működési és bérköltségek, az üzleti környezet pedig igazán kedvező. A Helpers teljes körű szolgáltatása szakértő támogatást biztosít az ügyintézésben a vállalat megalapításától az állandó feladatok elvégzéséig, idegen nyelvű asszisztenciával, erős helyi kapcsolati hálóval.

Szakértő csapatunk készen áll, hogy Önnek is segítségére legyen szerb vállalata megalapításában, amihez kiegészítésként levéltovábbítást, könyvelést és egyéb szolgáltatásokat is kínálunk, igény szerint.

 

20+
szakértő
150+
ország
10+
beszélt nyelv
 • Standard
  2090 euró
  (+áfa)*
  • cégalapítás
  • kamarai regisztráció
  • regisztráció elektronikus ügyintézéshez
  • székhelycím egy évre
  • levéltovábbítás és -feldolgozás egy évre
  • angol nyelvű cégkivonat
  Megrendelés
 • Accounting+
  3190
  (+áfa)*

  A Standard csomag minden szolgáltatása mellett a következőket tartalmazza:

  • 6 havi könyvelés – minden szerb vállalatnak szüksége van könyvelőre. Könyvelő partnerünk gondoskodik az alapításkor kötelező teendőkről, később pedig segít Önnek vállalata könyvelését rendben tartani, valamint megalapozott pénzügyi döntéseket hozni.
  Megrendelés

*Az itt feltüntetett árak áfa nélkül értendők. Szükség esetén 20% áfa kerül felszámításra.

Miért érdemes Szerbiát választani?

Szerbia számos remek üzleti lehetőséget kínál, méghozzá olyan üzleti környezetben, ahol nagy hangsúlyt kap a növekedés és a fejlődés. Szerbia igyekszik egyre vonzóbb közeget biztosítani a külföldi befektetéseknek, többek között az adminisztratív folyamatok egyszerűsítése, kedvező adókonstrukciók kialakítása, és a különböző területeken elérhető támogatások bevezetése révén.

Szerbiát nemcsak azért fogja remek célpontnak találni, mert számos lehetőséget kínál vállalkozása gyarapítására, hanem azért is, mert a helyi infrastruktúra folyamatosan fejlődik, alacsonyak a működési költségek, és helyi munkaerő is magasan képzett. Noha Szerbia még nem tagja az Európai Uniónak, számos tagországgal határos, ezért innen könnyű az EU felé terjeszkedni.

Szerbiában a cégalapítás egyszerű és gyors. A kötelező törzstőke csak 100 szerb dinár (alig 1 euró), a regisztráció pedig alig pár napot vesz igénybe. Állampolgárságtól függetlenül bárki alapíthat céget, így Ön akkor is könnyen tud Európában üzletelni, ha egyébként nem tervez ideköltözni.

Miért érdemes a Helperst választani?

A Helpers jelentős tapasztalattal rendelkezik az üzleti és bevándorlási szolgáltatások területén: majdnem 20 éve támogatjuk ügyfeleinket a cégalapításban. Az évek során úgy alakítottuk ki munkafolyamatainkat, hogy az európai vállalkozásindítás ügyfeleink számára áttekinthető és kényelmes legyen. Gondoskodunk az adminisztratív feladatok elvégzéséről, így ügyfeleink arra összpontosíthatnak, amihez a legjobban értenek: vállalkozásuk felvirágoztatására.

Gyakran ismételt kérdések
Background image

GYIK

Miért alapítsak KFT-t Szerbiában?

Más üzleti struktúrákkal összehasonlítva a KFT alapításának legfőbb előnye, hogy a tulajdonosok csak korlátozott mértékben felelnek a vállalat által okozott károkért, legfeljebb a törzstőke összegéig. Ugyanakkor a KFT alapítása egyszerű és gyors, alig pár munkanapot vesz igénybe.

Miért jó, ha a cégem székhelye a Helpersnél van?

Minden szerb vállalatnak kell legyen egy székhelye, ahol a hatóságok elérhetik. Fontos, hogy a székhelyen mindig legyen valaki, aki átveszi a hivatalos leveleket, és szükség szerint továbbítja azokat a cégvezetőnek vagy a könyvelőnek. Ha székhelye a Helpersnél van, nem kell a cégalapítás után rögtön irodát bérelnie és alkalmazottat felvennie csak erre a célra, a vállalat működése mégis minden törvényi előírásnak megfelel majd.

Könyvelőre is szüksége lesz a szerb vállalkozásomnak?

Igen – minden szerb vállalatnak kell könyvelő, mi pedig örömmel ajánljuk fel könyvelői szolgáltatásunkat, melyet egy megbízható partnerünk biztosít. Szerbiai könyvelője biztos támaszt nyújt vállalkozása számára a költségvetés megtervezésében, valamint abban, hogy a cég mindig megfeleljen az adózással és bérszámfejtéssel kapcsolatos törvényi előírásoknak.

Leányvállalatot is alapíthatok Szerbiában?

Igen, újonnan alapított szerb vállalkozása lehet önálló cég vagy egy már létező cég leányvállalata. Ehhez az egyszerű cégalapításhoz képest további adminisztráció szükséges, de szakértő kollégáink ezt is képesek megoldani. Kérdezzen minket bátran a részletekről!

Ha céget alapítok Szerbiában, odaköltözhetek?

Aki céget alapít Szerbiában, a vállalat működtetésére hivatkozva kaphat szerb tartózkodási engedélyt. Ha ezt megszerezte, az Ön engedélye alapján családtagjai is jogosulttá válnak (vagyis a házastársa és kiskorú gyermekei). Amennyiben tervei között a tartózkodási engedély is szerepel, úgy a cég törzstőkéje kicsit magasabb kell legyen: legalább 250 euró. További információt itt talál.

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent