services
Header image

Lépjen kapcsolatba velünk, ha első kézből szeretne információt kapni a legjobb szerbiai befektetési lehetőségekről!Ügyfeleinknek sokféle szerb, elsősorban ingatlanbefektetési lehetőséget kínálunk, melyek mind kiváló megtérüléssel kecsegtetnek. Nagy körültekintéssel összeállított portfóliónkból számos lakó- vagy üzleti ingatlan közül választhat, Belgrádban vagy az ország bármely más táján, akár ingatlankezelési szolgáltatással kiegészítve. Ismerje meg a legjobb helyi ingatlan-befektetési lehetőségeket – már 100.000 euró értékben!

Küldjön üzenetet
Tartózkodási engedély befektetéssel
Nekem írhat
Mo
Befektetés révén tartózkodási engedélyt szerezni okkal népszerű lehetőség, hiszen a befektető egyszerre szerez tartózkodási engedélyt és köt jövedelmező üzletet. Ha lakó- vagy üzleti ingatlanba fektetné a pénzét, esetleg létező vagy új vállalkozásba, vagy bármi más jövedelmezőnek ígérkező lehetőséget talál, mi itt leszünk, hogy támogassuk. Más szolgáltatókkal ellentétben a mi csapatunk a folyamat minden aspektusát képes kézben tartani, onnantól, hogy helyi összeköttetéseink révén segítünk kiválasztani a megfelelő lehetőséget, egészen a tartózkodási engedély megszerzéséig, akár a család minden tagjának.
Ingatlanbefektetés
Nekem írhat
Artúr

A szerbiai ingatlanbefektetés biztonságos, jövedelmező, és általa gond nélkül szerezhet szerb tartózkodási engedélyt.

Más országokkal ellentétben Szerbiában az ingatlanvásárlás önmagában elegendő a tartózkodási engedély megszerzéséhez. Ezen felül nincs más követelmény, nem kell céget alapítani vagy nagyobb összeget befektetni egyéb projektekbe. Ha szeretne többet megtudni arról, mi mindent nyerhet egy ilyen ügyleten, és hogyan segíthet egy ingatlanbefektetés belépni az európai piacra, érdeklődjön szakértőinknél!

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent