services
Header image

Tartózkodási és munkavállalási engedély SzerbiábanAkár üzleti tevékenysége, akár befektetése révén, akár egyéb jogcímen szerzi meg szerbiai tartózkodási engedélyét, ezzel Ön és családtagjai is korlátozás nélkül élhetnek, utazhatnak, dolgozhatnak vagy üzletelhetnek Szerbiában, miközben az Európai Unió országaiba is könnyebben beutazhatnak. Az évek során több száz ügyfelünknek segítettünk tartózkodási és munkavállalási engedélyhez, valamint útlevélhez jutni. Akár saját maga és családtagjai, akár munkavállalói számára szeretne szerb tartózkodási engedélyt szerezni, mi segítünk.>Serbian residency and work permitGetting long-term residency in Serbia – whether through work, business, investment or other means – allows you and your family to live, work, do business and travel freely in Serbia, with easy access to the EU as well. We have helped hundreds of clients from all over the world to acquire a resident permit, work permit, or new passport. Whether you need our support for yourself and your family, or to relocate your staff to Serbia, we are here to help.

Küldjön üzenetet
Üzleti célú bevándorlás
Nekem írhat
Mo

Szerbiában könnyű tartózkodási engedélyt szerezni cégalapítás révén, és ez remek lehetőség, ha Európában akar üzletelni.

A cégalapítás révén nemcsak a Szerbia kínálta üzleti lehetőségekhez nyer hozzáférést: emellett könnyen és gyorsan szert tehet a szerb tartózkodási engedélyre is. Csapatunk tagjai jól ismerik az üzleti és befektetési tevékenységhez kapcsolódó bevándorlás lehetőségeit, így biztosan képesek lesznek megtalálni azt a megoldást, amely az Ön céljainak leginkább megfelel. Kérjen egyéni konzultációt!

Bővebben
Munkavállalási engedély
Nekem írhat
Dorka

Mind kisvállalkozások, mind multinacionális nagyvállalatok alkalmazottainak relokációjában volt már alkalmunk segédkezni, és mindig pontosan tisztában vagyunk az erre vonatkozó, aktuális jogszabályokkal.

Ha vállalkozása működéséhez külföldi munkavállalókra van szüksége, az időtényező mindig kulcsfontosságú. Hatékony munkafolyamatainknak és talpraesett jogi szakértőinknek köszönhetően ugyanolyan hatékonyan tudjuk támogatni minden munkavállalója relokációját, legyen szó egy kollégáról vagy teljes csapatokról. Munkatársaink összesen több mint tíz nyelven beszélnek, és rendszeres kapcsolatban állnak számos konzulátussal, így velünk a munkáltatók és munkavállalók egyaránt sikeresen készülhetnek fel az eljárásra, és elkerülhetik a bosszantó hibákat.

Tartózkodási engedély
Nekem írhat
Hilda

Ha a legjobb megoldást keresi a szerb tartózkodási engedély megszerzésére, jó helyen jár: csapatunk a tartózkodási engedélyek minden típusát jól ismeri.

Szerbiában számos jogcím alatt lehet tartózkodási engedélyt szerezni, például munkavállalással, tanulással, cégalapítással, ingatlanbefektetéssel, családi kötelékek révén, és még pár más módon. Mindegyik opció más-más követelményeket támaszt, és különböző lehetőségekkel és jogokkal jár. Segítünk megalapozott döntést hozni, aztán pedig nyomon követjük az eljárást az első lépéstől az utolsóig.

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent