services
Header image

Boravišna i radna dozvola u SrbijiDobijanje dugoročnog boravka u Srbiji – bilo putem posla, poslovanja, ulaganja ili na neki drugi način – omogućava vama i vašoj porodici da slobodno živite, radite, poslujete i putujete u Srbiji, uz lak pristup i EU. Pomogli smo stotinama klijenata iz celog sveta da dobiju boravišnu dozvolu, radnu dozvolu ili novi pasoš. Bilo da vam je potrebna naša podrška za sebe i vašu porodicu, ili da premestite svoje osoblje u Srbiju, mi smo tu da vam pomognemo.

Stupite u kontakt
Poslovna imigracija
Stupite u kontakt
Mo

Boravak kroz vlasništvo preduzeća je lako steći u Srbiji i može biti odlična odskočna daska za poslovanje u Evropi.

Osnivanjem kompanije u Srbiji možete da iskoristite poslovne mogućnosti Srbije i lako i brzo dobiti boravište. Kao stručnjaci za opcije poslovne i investicione imigracije, naš tim može da vas posavetuje o rešenju koje će najbolje odgovarati vašim zahtevima. Obratite nam se za konsultacije.

Opširnije
Radna dozvola
Stupite u kontakt
Dorka

Premestili smo timove za mala preduzeća u multinacionalne korporacije iz celog sveta i uvek smo u toku sa zakonima koji se stalno menjaju.

Kada je vašem preduzeću potrebno osoblje iz inostranstva, vreme je od suštinske važnosti. Radimo sa najsavremenijim sistemima i vrhunskim pravnim osobljem kako bismo obezbedili uspešna preseljenja svih veličina, od vašeg prvog zaposlenog do čitavih timova. Govorimo više od 10 jezika i redovno sarađujemo sa većinom konzulata, kako bismo osigurali da su i poslodavac i zaposleni dobro pripremljeni i da izbegnu stresne greške.

Boravišna dozvola
Stupite u kontakt
Hilda

Ako vam je cilj boravak u Srbiji i želite da pronađete najbolje rešenje, došli ste na pravo mesto. Mi se bavimo punim spektrom mogućnosti boravka.

Srbija nudi mnogo različitih opcija za boravak, uključujući dozvole na osnovu rada, studiranja, poslovne aktivnosti, ulaganja u nekretnine, porodičnih odnosa i nekoliko drugih. Svaki od njih dolazi sa sopstvenim skupom zahteva i nudi vam specifične mogućnosti i prava. Pomoći ćemo vam da donesete informisanu odluku, a zatim ćemo voditi proceduru za vas od početka do kraja.

Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent