services
Header image

Najbolje čuvana tajna istočne Evrope, Srbija nudi neverovatne poslovne mogućnosti – i možete da osnujete kompaniju za samo 4-5 dana. Pristup evropskim i azijskim tržištima, kao i jeftino poslovanje, čine Srbiju izuzetno privlačnom za preduzeća i investitore. Kompanija „HELPERS“ nudi jedinstveno mesto za međunarodne kompanije: osnujte kompaniju, pronađite lokalne partnere, prikupite informacije o tržištu, zaposlite osoblje, pa čak i upravljajte svojim poduhvatom iz inostranstva ako želite.

Stupite u kontakt
Osnivanje kompanije
Stupite u kontakt
Nenad

Kompanija „HELPERS“ je specijalizovana za rad sa stranim vlasnicima preduzeća i investitorima i pruža kompletnu podršku na svakom koraku.

Osnujte kompaniju i otvorite bankovni račun u Srbiji za samo 4-5 radnih dana i iskoristite niske korporativne poreze, troškove poslovanja i rada, kao i odlično poslovno okruženje. Od osnivanja kompanije do administrativne i podrške za upravljanje, nudimo profesionalne usluge, višejezičnu podršku i snažnu lokalnu mrežu.

Opširnije
Računovodstvo i finansije
Stupite u kontakt
Barbara

Potrudićemo se da vaša kompanija u Srbiji bude u potpunosti usaglašena, a sve lokalne propise ćemo lako pratiti i uskladiti sa vašim poslovnim potrebama.

Računovodstvo, finansije i oporezivanje mogu biti složeni na stranom tržištu, ali ne i sa kompanijom „HELPERS“: uspešno smo radili sa stotinama preduzeća svih veličina i iz celog sveta. Knjigovodstvo i poreske obaveze vaše kompanije u Srbiji biće kod nas u dobrim rukama, a vi ćete moći da se fokusirate na vođenje svog poslovanja.

Virtuelna kancelarija
Stupite u kontakt
Atila

Obezbeđujemo vašoj kompaniji u Srbiji prestižnu poslovnu adresu, a takođe obavljamo i vašu dolaznu poštu i posete nadležnim organima kad god je to potrebno.

Kompanija u Srbiji mora da ima lokalnu poslovnu adresu na kojoj se može doći putem pošte ili ponekad od strane nadležnih organa lično. Naš tim pruža podršku kompletne usluge, prima i obrađuje vašu poštu i obaveštava vas (na engleskom) o svemu što od vas zahteva radnje, kako biste bili sigurni da nećete propustiti važne rokove.

Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent