Background image
Usluge

Kompletan asortiman poslovnih i imigracionih usluga na jednom mestu

20+
zaposlenih profesionalaca
150+
zemlja iz kojih imamo klijente
10+
jezika koji se govore u kompaniji

Osnovana 2005. godine, kompanija „HELPERS“ je vodeći pružalac sveobuhvatnih poslovnih i ličnih usluga za međunarodne klijente u istočnoj Evropi. Radite sa vodećim stručnjacima i ostvarite najbolje rezultate.

Stupite u kontakt
Usluge

Usluge

Poslovanje
Stupite u kontakt
Mo

Poslovanje u SrbijiNajbolje čuvana tajna istočne Evrope, Srbija nudi neverovatne poslovne mogućnosti – i možete da osnujete kompaniju za samo 4-5 dana. Pristup evropskim i azijskim tržištima, kao i jeftino poslovanje, čine Srbiju izuzetno privlačnom za preduzeća i investitore. Kompanija „HELPERS“ nudi jedinstveno mesto za međunarodne kompanije: osnujte kompaniju, pronađite lokalne partnere, prikupite informacije o tržištu, zaposlite osoblje, pa čak i upravljajte svojim poduhvatom iz inostranstva ako želite.

Opširnije
Imigracija
Stupite u kontakt
Dorka

Boravišna i radna dozvola u SrbijiDobijanje dugoročnog boravka u Srbiji – bilo putem posla, poslovanja, ulaganja ili na neki drugi način – omogućava vama i vašoj porodici da slobodno živite, radite, poslujete i putujete u Srbiji, uz lak pristup i EU. Pomogli smo stotinama klijenata iz celog sveta da dobiju boravišnu dozvolu, radnu dozvolu ili novi pasoš. Bilo da vam je potrebna naša podrška za sebe i vašu porodicu, ili da premestite svoje osoblje u Srbiju, mi smo tu da vam pomognemo.

Opširnije
Ulaganje
Stupite u kontakt
Artúr

Obratite nam se ako tražite informacije iz prve ruke o najboljim mogućnostima ulaganja u Srbiji!

Nudimo vam širok spektar mogućnosti ulaganja u Srbiji koje obezbeđuju najbolji povraćaj ulaganja. Birajte između stručno odabranih stambenih i poslovnih objekata u Beogradu i širom zemlje, dopunjenih upravljanjem imovinom nakon kupovine. Dobijte pristup najboljim lokalnim ponudama nekretnina – počevši sa samo 100.000 evra!

Opširnije
Poslovno okruženje
Stupite u kontakt
Barbara

Usluge poslovnog okruženja

Srbija je odličan izbor za preduzeća svih veličina, od startap preduzeća do korporacija, jer naši povoljni porezi, niski troškovi života i fleksibilna poslovna klima čine čak i najkvalitetnije proizvode i usluge pristupačnima. Bićete iznenađeni velikom vrednošću koju ćete dobiti za svoj novac. Ulaganje u imovinu, otvaranje filijale ili podružnice u Srbiji, ili čak korišćenje Srbije kao početne tačke za evropsku operaciju može biti izuzetno profitabilno — i takođe lako i jednostavno uz našu pomoć.

Opširnije
Background image
Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent