services
Header image

Srbija je odličan izbor za preduzeća svih veličina, od startap preduzeća do korporacija, jer naši povoljni porezi, niski troškovi života i fleksibilna poslovna klima čine čak i najkvalitetnije proizvode i usluge pristupačnima. Bićete iznenađeni velikom vrednošću koju ćete dobiti za svoj novac. Ulaganje u imovinu, otvaranje filijale ili podružnice u Srbiji, ili čak korišćenje Srbije kao početne tačke za evropsku operaciju može biti izuzetno profitabilno — i takođe lako i jednostavno uz našu pomoć.

Stupite u kontakt
Rešenja poslovnog okruženja
Stupite u kontakt
Barbara

Kao pružalac usluga sa skoro 20 godina iskustva, mi smo partner od poverenja mnogih svetskih korporacija u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

U kompaniji „HELPERS“, jedna od naših jedinstvenih prednosti je ponuda čitavog spektra poslovnih usluga i usluga selidbe na jednom mestu. Kao takvi, mi smo stručnjaci za administraciju, a takođe i poslovno orijentisani: u potpunosti razumemo zahteve međunarodnih kompanija. Sa izuzetnim referencama, ponosni smo što su nas mnoge multinacionalne kompanije odabrale za svoje lansiranje i rad u Srbiji i Mađarskoj.

Međunarodno oporezivanje
Stupite u kontakt
Nenad

Usklađivanje oporezivanja i usklađenosti međunarodne poslovne strukture je jedna od naših prednosti.

Radeći sa stotinama međunarodnih klijenata tokom godina, stekli smo dragoceno iskustvo ne samo u lokalnoj administraciji i usklađenosti kompanija u Srbiji, već i u saradnji sa finansijskim timovima naših klijenata širom sveta kako bismo bili sigurni da su njihove računovodstvene procedure i oporezivanje u skladu sa njihovim poslovne potrebe i uspostavljeno poslovanje.

Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent