services
Header image

Szerbia remek választás akár kis-, közép- vagy nagyvállalatot működtet, mert a mérsékelt adók és az alacsony megélhetési költségek mellett a rugalmas üzleti környezetnek köszönhetően még a kiváló minőségű szolgáltatások is kedvező áron érhetők el. Meg fog lepődni, mennyi mindent elérhet! Mind az ingatlanbefektetés, mind a cégalapítás jó megtérüléssel kecsegtet, akkor is, ha Szerbiát csak az első lépésnek szánja az európai működés felé – a mi segítségünkkel pedig mindez zökkenőmentes lesz.

Küldjön üzenetet
Nagyvállalati megoldások
Nekem írhat
Barbara

Mivel majdnem húszéves tapasztalattal rendelkezünk, számos, a térségben működő nemzetközi vállalat bízik a szakértelmünkben.

A Helpers azzal tűnik ki a többi szolgáltató közül, hogy nálunk minden üzleti és bevándorlási szolgáltatást megtalál egy helyen. Ennek megfelelően nemcsak az adminisztrációhoz értünk, hanem az üzletvitelhez is, így pontosan átlátjuk, mire lehet szüksége egy nemzetközi vállalkozásnak. Referenciáink kiválóak, és büszkék vagyunk rá, hogy számos multinacionális cég választatott minket magyarországi vagy szerbiai tevékenysége megkezdésekor.

Nemzetközi adótanácsadás
Nekem írhat
Nenad

Tudjuk, mire kell figyelni, amikor egy nemzetközi cég új vállalatot alapít, és a helyi előírásoknak megfelelő működést össze kell hangolni a bevett gyakorlattal.

Az évek során több száz nemzetközi ügyféllel volt dolgunk, így értékes tapasztalatokat szereztünk a szerb vállalatok adminisztrációja és szabályos működtetése területén, valamint abban is, hogy a világ minden tájáról érkező ügyfeleink pénzügyi csapataival együttműködve hogyan tudjuk elérni, hogy az újonnan kialakított munkafolyamatok megfeleljenek mind a helyi adószabályoknak és más előírásoknak, mind a vállalat létező gyakorlatának.

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent