Background image

Najveći pružalac usluga u istočnoj Evropi za usluge poslovanja i imigracije

20+
zaposlenih profesionalaca
150+
zemlja iz kojih imamo klijente
10+
jezika koji se govore u kompaniji

Kompanija „Helpers Serbia“ nudi sveobuhvatnu pomoć međunarodnim investitorima pri osnivanju kompanija i prijavama za boravak, bilo da se radi o generalnom direktoru, zaposlenima ili članovima njihovih porodica.

Obratite nam se danas
20+
zaposlenih profesionalaca
150+
zemlja iz kojih imamo klijente
10+
jezika koji se govore u kompaniji
Zašto izabrati kompaniju „Helpers“

Zašto izabrati nas?

Relationship top image

Vaš pouzdan partner u Srbiji

Kompanija „HELPERS“ je jedinstven, etabliran pružalac usluga sa kancelarijama u Mađarskoj i Srbiji, gde je naš stručni tim specijalizovan za podršku međunarodnim klijentima koji žele da žive, rade ili posluju u ovom regionu.

Pružamo sve naše usluge u transparentnim, sveobuhvatnim paketima bez skrivenih naknada ili drugih iznenađenja, tako da možete biti sigurni i uvereni da je vaše poslovanje ili vaše preseljenje u najboljim mogućim rukama.

Bilo da planirate da osnujete kompaniju, ulažete ili se preselite u Srbiju, mi ćemo vam pomoći od početka do kraja, uz stručnu pomoć na vašem jeziku i prilagođena rešenja koja ćemo bez greške isporučiti.

Usluge

Usluge

Poslovanje

Poslovanje u SrbijiNajbolje čuvana tajna istočne Evrope, Srbija nudi neverovatne poslovne mogućnosti – i možete da osnujete kompaniju za samo 4-5 dana. Pristup evropskim i azijskim tržištima, kao i jeftino poslovanje, čine Srbiju izuzetno privlačnom za preduzeća i investitore. Kompanija „HELPERS“ nudi jedinstveno mesto za međunarodne kompanije: osnujte kompaniju, pronađite lokalne partnere, prikupite informacije o tržištu, zaposlite osoblje, pa čak i upravljajte svojim poduhvatom iz inostranstva ako želite.

Opširnije
Imigracija

Boravišna i radna dozvola u SrbijiDobijanje dugoročnog boravka u Srbiji – bilo putem posla, poslovanja, ulaganja ili na neki drugi način – omogućava vama i vašoj porodici da slobodno živite, radite, poslujete i putujete u Srbiji, uz lak pristup i EU. Pomogli smo stotinama klijenata iz celog sveta da dobiju boravišnu dozvolu, radnu dozvolu ili novi pasoš. Bilo da vam je potrebna naša podrška za sebe i vašu porodicu, ili da premestite svoje osoblje u Srbiju, mi smo tu da vam pomognemo.

Opširnije
Ulaganje

Obratite nam se ako tražite informacije iz prve ruke o najboljim mogućnostima ulaganja u Srbiji!

Nudimo vam širok spektar mogućnosti ulaganja u Srbiji koje obezbeđuju najbolji povraćaj ulaganja. Birajte između stručno odabranih stambenih i poslovnih objekata u Beogradu i širom zemlje, dopunjenih upravljanjem imovinom nakon kupovine. Dobijte pristup najboljim lokalnim ponudama nekretnina – počevši sa samo 100.000 evra!

Opširnije
Poslovno okruženje

Usluge poslovnog okruženja

Srbija je odličan izbor za preduzeća svih veličina, od startap preduzeća do korporacija, jer naši povoljni porezi, niski troškovi života i fleksibilna poslovna klima čine čak i najkvalitetnije proizvode i usluge pristupačnima. Bićete iznenađeni velikom vrednošću koju ćete dobiti za svoj novac. Ulaganje u imovinu, otvaranje filijale ili podružnice u Srbiji, ili čak korišćenje Srbije kao početne tačke za evropsku operaciju može biti izuzetno profitabilno — i takođe lako i jednostavno uz našu pomoć.

Opširnije
Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent