services
Header image

Obratite nam se ako tražite informacije iz prve ruke o najboljim mogućnostima ulaganja u Srbiji!

Nudimo vam širok spektar mogućnosti ulaganja u Srbiji koje obezbeđuju najbolji povraćaj ulaganja. Birajte između stručno odabranih stambenih i poslovnih objekata u Beogradu i širom zemlje, dopunjenih upravljanjem imovinom nakon kupovine. Dobijte pristup najboljim lokalnim ponudama nekretnina – počevši sa samo 100.000 evra!

Stupite u kontakt
Investicioni boravak
Stupite u kontakt
Mo

Boravak zasnovan na ulaganju je popularan sa razlogom: možete dobiti boravišnu dozvolu, a istovremeno činite profitabilnu investiciju.

Bilo da odlučite da investirate u stambene ili poslovne nekretnine, postojeći ili novi posao ili neku drugu unosnu opciju, mi smo tu da vam pružimo podršku. Za razliku od mnogih pružalaca usluga, mi se zapravo bavimo svim aspektima ovih procedura, od odabira i prave investicije preko naše lokalne mreže do sticanja prebivališta za vas i vašu porodicu.

Ulaganje u nekretnine
Stupite u kontakt
Artúr

Ulaganje u nekretnine u Srbiji je bezbedno, unosno, a takođe vas kvalifikuje za boravak bez ikakvih problema.

Za razliku od mnogih zemalja, u Srbiji možete dobiti boravak jednostavno kupovinom nekretnine u zemlji. Nema dodatnih zahteva, ne morate da osnivate kompaniju ili ulažete izuzetno velike sume novca u određene projekte.​ Da biste saznali kako vam takva investicija može koristiti i pomoći vam da uđete na evropsko tržište, razgovarajte sa našim stručnjacima već danas.

Kontakt

Kontakt

Javite se danas

Odgovorićemo u roku od 24 sata.
Ako ne dobijete odgovor, dodajte nas na svoju belu listu ili nas pozovite.

Ponedeljak – Petak
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Srbija

Helpers Hungary

Budapart Gate, Gate A, Floor 2

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Mađarska

Consent(Required)
Hidden
Consent