Background image
services
Bevándorlás

Üzleti célú bevándorlás

20+
szakértő
150+
ország
10+
beszélt nyelv

Akár üzleti tevékenysége, akár befektetése révén, akár egyéb jogcímen szerzi meg szerbiai tartózkodási engedélyét, ezzel Ön és családtagjai is korlátozás nélkül élhetnek, utazhatnak, dolgozhatnak vagy üzletelhetnek Szerbiában, miközben az Európai Unió országaiba is könnyebben beutazhatnak.

Az évek során több száz ügyfelünknek segítettünk tartózkodási és munkavállalási engedélyhez, valamint útlevélhez jutni. Akár saját maga és családtagjai, akár munkavállalói számára szeretne szerb tartózkodási engedélyt szerezni, mi segítünk.

Szakértő csapatunk készen áll rá, hogy Önnek is segítségére legyen szerbiai vállalata megalapításában, valamint ehhez kapcsolódóan a tartózkodási engedély megszerzésében az ügyvezető, családtagjai, és a cég munkavállalói részére.

 

20+
szakértő
150+
ország
10+
beszélt nyelv
 • Basic
  4490 euró
  (+áfa)*
  • cégalapítás
  • székhelyszolgáltatás és levéltovábbítás egy évre
  • üzleti terv tartózkodási engedélyhez
  • tartózkodási engedély iránti kérelem
  • 6 havi könyvelés
  Megrendelés
 • Advanced
  5690 euró
  (+áfa)*

  A Basic csomag minden szolgáltatása mellett a következőket tartalmazza:

  • 6 havi irodahasználat
  • családegyesítés
  Megrendelés
 • Premium
  8790 euró
  (+áfa)*

  Az Advanced csomag minden szolgáltatása mellett a következőket tartalmazza:

  • 12 havi irodahasználat
  • családegyesítés
  • vállalkozástámogatás

  Ha ezt a csomagot választja, arra is lehetősége van, hogy új cég alapítása helyett egy meglevő cég megvásárlásához kérjen tőlünk támogatást.

  Megrendelés

*Az itt feltüntetett árak áfa nélkül értendők. Szükség esetén 20% áfa kerül felszámításra.

Miért érdemes Szerbiát választani?

Szerbia kivételes üzleti lehetőségeket kínál olyan üzleti környezetben, ahol a középpontban a növekedés áll. A szerb hatóságok folyamatosan dolgoznak azon, hogy Szerbia egyre vonzóbb célponttá váljon a külföldi befektetők számára, többek között az adminisztratív folyamatok egyszerűsítésével, a kedvező adókonstrukciók kidolgozásával, valamint különböző szektorokban elérhető, célzott támogatások bevezetésével. A kedvező lehetőségek mellett Szerbia azzal is dicsekedhet, hogy a helyi infrastruktúra folyamatosan fejlődik, miközben a megélhetési és működési költségek alacsonyak, a szerb munkaerő pedig magasan képzett.

Aki céget alapít Szerbiában, a vállalat működtetésére hivatkozva kaphat szerb tartózkodási engedélyt. Erre a cégvezetőnek alapvetően akkor lesz szüksége, ha ideje nagy részét Szerbiában tervezi tölteni, de akkor is jól jöhet, ha gyakran tervez idelátogatni. Az engedély birtokosa könnyebben tud ingatlant bérelni vagy vásárolni, lakossági bankszámlát nyitni, autót venni, telefonra előfizetni, vagy bármely egyéb helyi szolgáltatáshoz hozzáférni.

Ugyan Szerbia egyelőre nem tagja az Európai Uniónak, már egy ideje tagjelölt, ezért a szerb állampolgárok vízum nélkül is beutazhatnak a schengeni övezetbe. Ha Ön megszerzi a szerb tartózkodási engedélyt, arra számíthat, hogy könnyebben juthat majd schengeni vízumhoz.

Ezeket a kiváltságokat közeli családtagjaival is megoszthatja. Ha Ön már megszerzi a szerb tartózkodási engedélyt, házastársa és kiskorú gyermekei is jogosulttá válnak rá az úgynevezett „családegyesítés” alapján, vagyis ha ezt szeretnék, az egész család Szerbiába költözhet.

Miért érdemes a Helperst választani?

A Helpers közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti és bevándorlási szolgáltatások területén, így nagy gyakorlatra tett szert a cégalapítás, valamint az ehhez kapcsolódó tartózkodási engedélyek megszerzése területén mind a cégvezető, mind annak családja és alkalmazottai részére. Munkafolyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek semmi miatt ne kelljen aggódniuk, amikor új életet kezdenek Európában.

Gyakran ismételt kérdések
Background image

GYIK

Mennyi ideig lesz érvényes a szerb tartózkodási engedélyem?

A tartózkodási engedélyt általában 1–3 évre adják meg. Az érvényesség ideje függ az útlevél lejárati dátumától is, ezért mielőtt beadná a szerb kérelmet, nézze meg, meddig érvényes az útlevele! Az igénylési időszak letelte után még pár hónapig érvényesnek kell lennie.

Minden időmet Szerbiában kell töltenem, ha meg akarom tartani a szerb tartózkodási engedélyt?

Nem – az engedély a lejáratig érvényes marad. Ha azonban lejárat után meg akarja hosszabbítani, az ideje nagy részét, vagyis évente 183 napot Szerbiában kell töltenie.

Mi a különbség a székhely és egy iroda között?

Szerbiában minden vállalkozásnak kell egy székhely, ahol a hatóságok kapcsolatba léphetnek a vezetőkkel. Olyan helyszínt érdemes választani, ahol mindig van valaki, aki átveheti a hivatalos leveleket a vállalat nevében. Ha a székhely egy szolgáltatónál van, a vállalat a címet a sajátjaként használhatja, a szolgáltató pedig továbbítja az oda érkező leveleket a vezetőnek vagy a könyvelőnek. Ugyanakkor egy ilyen iroda nem használható tényleges munkára vagy találkozók lebonyolítására: erre külön kell irodát bérelni. Természetesen mi ebben is tudunk segíteni.

Mire kell az üzleti terv?

Ha Ön a cég működtetése alapján akar tartózkodási engedélyt szerezni, igazolnia kell, hogy a vállalat életképes, és a tevékenység megkívánja az Ön jelenlétét Szerbiában. Ezt a tartózkodási engedély iránti kérelemmel együtt benyújtott üzleti terv teszi lehetővé.

Kapcsolat

Kapcsolat

Küldjön üzenetet most

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Respond icon
24 órán belül válaszolunk.
Ha nem kap választ, állítsa be a @helpers.rs-t megbízható feladóként, vagy hívja fel irodánkat!

Mindig nyitottak vagyunk rá, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Írja meg, mire van szüksége, és elkészítjük egyedi árajánlatát!

Hétfőtől péntekig
9:00 – 17:00 CET

Helpers Serbia

Maksima Gorkog 16

21000 Novi Sad

Szerbia

Helpers Hungary

Budapart Gate, „A” bejárat, 2. emelet

Budapest, Dombóvári út 27

1117 Magyarország

 

Consent(Kötelező)
Hidden
Consent